Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok- Széplak

Kód: eladó-siófoki-telek-250

Siófokon, új ház építésére alkalmas telek eladó

Elegáns, modern, energiatakarékos házat építhet magának.
Új ház építésére alkalmas telek, Siófokon eladó

 

Minden ember arról álmodik, hogy egyszer olyan házban éljen amilyet már magában megtervezett. Az itt felkínált telekre alapoktól új házat építhet, amilyet mindig is szeretett volna. Saját maga megválaszthatja a beépítésre kerülő anyagokat, szerkezeteket, fűtési rendszert, burkolatokat, színeket, továbbá azt is, milyen legyen a ház formája, kialakítása, helyiségei.  

Siófokon, lakóövezetben eladó egy kb. 18 méter széles és 40 méter hosszú építési telek. Elhelyezkedése jó, környezetében szép, új házak vannak, az utcában több állandó lakossal. A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Az utcában van a vezetékes földgáz, így az is beköthető.

Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Lke-2-O kertvárosi lakóterület, 30 % mértékig lehet beépíteni lakóházzal, oldalhatáron állóan, 5 méter építménymagassággal.

A telek, könnyen és rövid idő alatt megközelíthető az M7-es autópályáról, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. Élelmiszerbolt kb. 432 méter, strand kb. 850 méter, vitorlás hajó kikötő kb. 1100 méter távolságra van.

Az új ház építésére alkalmas, balatoni építési telek irányára 54,9 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző, szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző, szakértő

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.