Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadisóstó

Kód: eladó-közvetlen-vizparti-nyaraló-402

Vízparti élmények

Közvetlen vízkapcsolat, környezetváltozás, pihenés, feltöltődés

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, közvetlen vízparti, kb. 780 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott telken, 2012 évben épített kétszintes nyaraló, két felújított, külön-bejáratú vendég apartmannal eladó. 

A telken van parkolási lehetőség autóknak, itt tudja tárolni az alacsony merülésű vitorlását, csónakot, vízi biciklit, stéget és minden olyat, ami a balatoni pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges. A vétellel, Ön is részese lesz a Balaton nyújtotta élvezeteknek: strandolhat, úszhat, csónakázhat, szörfözhet, vizi biciklizhet, stb. és mindezt a sajátjában. 

A kb. 16,5 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a vízparthoz kiépített partvédőművel, saját stéggel. A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben. A part előtt nádas sincs, így mindenkor élvezheti a Balaton örök látványát. A magánterület és a Balaton vize között nincs állami, vagy önkormányzati földrészlet, a jogi határ maga a vízpart, az ingatlan közvetlen vízparti.

A telken van egy kétszintes téglanyaraló és egy 2 külön-bejáratú felújított vendég lakrész. A kétszintes főépület alkalmas arra, hogy Ön és családja ebben nyaraljon, a vendég lakrészek pedig vendégek fogadására, illetve bérbe adásra alkalmasak.

A nyaraló kétszintes, földszint és emelet került megépítésre. 

A földszint kb. 75 m2 alapterületű. A földszinti főbejárati ajtón belépve az egy térben lévő nappali,- étkezőbe érkezünk, melynek középpontjában egy elegáns kandalló áll. A nappaliból közvetlenül ki lehet menni a teraszra, ahol 10 - 15 fő kényelmesen le tud ülni. A nappaliból és a teraszról is szép kilátás nyílik a tóra. A nappaliból nyílik a szeparált konyha, balra tovább haladva a közlekedőbe érkezünk, melyből kettő hálószoba és a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) nyílik.

Az emelet kb. 75 m2 alapterületű. A földszinti nappaliból vezet fel az emeletre a kényelmes falépcső. Felérkezve, az egy térben lévő nappali,- teakonyha fogad minket. Balra közlekedő és kettő hálószoba, valamint a fürdőszoba (sarokkád,- mosdó,- WC). A földszinti teraszról is fantasztikus a panoráma. 

A nappali nagy üvegfelületekkel csatlakozik a balatoni panorámához és az erkélyen üldögélve gyönyörködhet a víz megnyugtató látványában. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Ki van építve a riasztórendszer. A külön épületrészben lévő vendég lakrészek ismertetése:

Az egyik vendég lakrész kb. 43,84 m2 alapterületű, melyben előtér, konyha,- étkező, kettő hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó) és külön illemhely,- kézmosó található.

A másik vendég lakrész kb. 41,63 m2 alapterületű, itt előtér, nappali,- konyha,- étkező, fürdőszoba, továbbá illemhely,- kézmosó került kialakításra. A lakrész egy része alatt van egy kb. 10 m2-es pince.

A nyaraló megvásárlásával azon jómódú nyaralótulajdonosok közé fog tartozni, akik már saját tulajdonú nyaralóban élvezhetik a változatos balatoni élményeket, és amely oly keveseknek adatott meg. A családi üdülésre, kikapcsolódásra alkalmas közvetlen vízparti ingatlan ára 350 millió Forint. A vételár nem csekély, de a vízparti ingatlanok a legkeresettebbek és a legdrágábbak, az ilyet mindenhol, az egész világon, meg kell fizetni.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.