Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadisóstó

Kód: Siófok-építési-telek-eladó-Te-289

Közműves építési telek Siófok üdülőövezetében eladó

Biztonságos ingatlanbefektetés, Siófokon

A telek, az építési telek, az egyik legegyszerűbb, és egyben a legbiztonságosabb befektetési forma. A föld, vagy telek-ingatlan tulajdon biztonságérzetet ad. A föld, vagy telek, nem vész el, örökké megmarad, nem amortizálódik. A földterületek szűkös volta, az emberiség szaporodásával, egyre növeli annak értékét.

Siófok üdülőövezetében, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 605 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves telek eladó. A Balaton vize kb. 700 méter távolságra található. A csendes, nyugodt helyen lévő telek megvételével, a modern technológiával megépített épület felépítése után minőségi balatoni nyaralásban lesz része. A kevés szabad idejét télen-nyáron a Balatonnál töltheti.

A telek környezetében sorra épülnek az új házak

Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-1-Sz, hétvégi házas üdülőövezet, mely szerint szabadon állóan, 25 % mértékig, 6 méter építménymagasságig lehet beépíteni önálló, vagy lakóházzal, vagy nyaralóépülettel. Pontosabb információkról az I. fokú Építésügyi Hatóság jogosult nyilatkozni.

A telek körbe van kerítve.

Közművek közül a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna be van vezetve.

A füves telek gondozott, az építkezés bármikor megkezdhető. Az üdülőövezetben lévő közművesített telken az építkezés bármikor megkezdhető, vételára 30 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.