Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadisóstó

Kód: eladó-építési-telek-Te-267

Strandtól 394 méterre építési telek eladó

Új, egyedi megjelenésű házat építhet magának a Balatonnál.
Strandtól kb. 394 méterre építési telek eladó

Siófok üdülőövezetében, Siófok-Sóstón, eladó egy külön bejáratú, szeparált, használatában megosztott 516 m2 nagyságú, bekerített építési telek, külön közművekkel, közműórákkal. A telekre be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a szennyvízcsatorna és a villany (230 Volt, 2 x 25 Amper áramerősséggel).

Új, egyedi megjelenésű házat építhet magának a Balatonnál

Balaton légvonalban kb. 160 méter, kulturált fizetős strand, megközelítési útvonalon kb. 394 méter, étterem kb. 370 méter, bevásárlási lehetőség (boltok, üzletek), helyijáratos autóbuszmegálló kb. 440 méter, vasútállomás 844 méter távolságra van. A strandot biztonságosan és kényelmesen meg lehet közelíteni, ugyanis nem kell átmenni forgalmas úton és vasúton.

A terület pihenő- és üdülőövezet, hangulatos kis nyaralókkal van beépítve. A környéknek és az utcának van balatoni hangulata (fílingje). Ilyen területen lakhat, nyaralhat, ha itt megépíti nyaralóját. A kertes nyaraló előnye, hogy van terület, el lehet helyezni kert medencét, hintát, sátrat, kerti grillezőt, bográcsozót, szabadtéri konyhát. A gyermekek szabadon játszhatnak, futkoshatnak a gyepen és a házi kedvenc is jól érzi magát.

A Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-1 hétvégi házas üdülőterület, 25 % a beépíthetőség, 6 méter építménymagassággal, szabadon állóan, kétszintes lakóházat, vagy hétvégi házat lehet építeni a telken. Az épület alápincézhető. A strandtól kb. 394 méterre lévő építési telek irányára 39,9 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.