Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadisóstó

Kód: eladó-telek-Siófok-Te-284

Balatoni nyaralás, üdülés, élvezze a szabadság érzését

Siófok üdülőövezetében építési telek eladó

Siófok üdülőövezetében, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 646 m2 nagyságú építési telek eladó. Az utca pormentesített aszfaltozott. Közművek az utcában megtalálhatók, így azok beköthetők. A területen sorra nőnek ki az új épületek, van aki nyaralónak használja és van aki állandóan itt lakik, innen jár el dolgozni Székesfehérvárra, vagy Budapestre.

Az üres építési telek a szabadság érzetét nyújtja, nem kell alkalmazkodni egy már meglévő épülethez, ide olyan házat építhet, amilyet megálmodott és ízlésesen beparkosíthatja. Szép környezetben lakhat, nyaralhat.

A Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-3, szabadon állóan, 10 % mértékig lehet hétvégi házzal beépíteni, vagy elhelyezhet 1 db lakókocsit. Akik nyaraltak lakókocsiban azok azt mondják, a lakókocsis nyaralás egyedi, izgalmas és utánozhatatlan feeling.

A telektől a szabad strand kb. 1300 méter, vasútállomás kb. 2300 m, M7-es autópálya le- és felhajtó kb. 1600 méter, 7-es főközlekedési út kb. 1700 méter távolságra található.

A balatoni telek irányára 25,5 millió.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.