Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadifürdő

Kód: eladó-telek-Siófok-278

Új ház építési lehetőség Siófokon

Olyan földszintes háza lehet, amelyben lakva is jól érzi magát.

Siófokon, a balatoni nyár fővárosában, a Balatontól 1200 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 835 m2 térmértékű, építési telek eladó. A telekre, egyéni igényeinek megfelelően kialakított olyan új házat építhet, amelyben lakva is jól fogja érezni magát.

A TELEKRŐL:

A telek, állandó lakosok által lakott biztonságos környéken. Bekerítve nincs, de bekeríthető. Az utca összközműves, minden bevezethető. A telek övezeti besorolása: Kertvárosias lakóterület. A telek átlagos szélessége: 21,2 méter, átlagos mélysége: 39,0 méter. Felszíne sík.  A telek ÉK – DNY tájolású, az építendő házat körbesüti a nap. A megépítendő ház környezete beparkosítható.

A TELEK MEGKÖZELÍTÉSE, TÁVOLSÁGOK:

  • A telek, megközelíthető aszfaltos utcáról gyalog és járművel.
  • A telektől a 7 számú főút: 772 m.
  • M7 autópálya, le és felhajtójától: 4200 m.
  • Vasúti megálló: 900 m.
  • Vidéki, helyközi buszmegálló: 840 m.
  • Szabad strand: 1290 m.

AZ ÉPÍTENDŐ LAKÓHÁZ:

A telek 30 %-a beépíthető. Ez azt jelenti, hogy az építendő új ház és egyéb épületek összesen, 250 m2-t takarhatnak le. E nagyság lehetővé teszi, egy kényelmes, földszintes, környezetbe simuló formás ház megépítését, pince és tetőtér nélkül, melyben minden elfér, helyiség igényét egy szinten tudja elhelyezni.

Lehetősége nyílik garázs, vállalkozás célú műhely, iroda kialakítására is. Az építendő házat oldalhatárra kell építeni, előkert 5,0 méter. Építménymagasság maximum 5 méter lehet. Az egyedi tervezésű házhoz szabadon megválaszthatja a beépítésre kerülő anyagokat, a kivitelezőt, a minőséget. Felszerelheti házát extrákkal, medence, kerti berendezések. Alkalmazhat megújuló energiákat, hőszivattyús geotermikus energia, napelem, napkollektor, stb.  

SIÓFOKRÓL:

Jó infrastruktúrával rendelkező balatoni város. Rendelkezik mindennel, ami az itt lakók, nyaralók teljes ellátásához szükséges. Van bevásárlási lehetőség: TESCO, PENNY, LIDL, ALDI, SPAR, INTERSPAR, SIÓ PLÁZA, egyéb kisebb boltok, üzletek. A városnak van kulturális élete, programjai, van kórháza, vasútállomása, buszpályaudvara, hajóállomása, iskolái, könyvtára, múzeumai. Egyszóval van minden. Siófokról bővebben: https://www.siofok.hu/

A TELEK ÁRA:  45 millió Ft. 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.