Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadifürdő

Kód: eladó-lakóház-Siófok-Lh-645

Gondtalan, kényelmes nyaralás Siófokon

Új építésű lakóház a Balatontól 400 méterre eladó

Az ingatlantól, a képen látható szabad strandra lehet menni fürdeni.

Balaton déli partján, Siófok Aranyparton, 272 m2 nagyságú, külön bejáratú, használatában megosztott telken eladó egy kétszintes, új építésű lakóház. A kis telek szépen parkosított, a kerítések mentén tuják és dísznövények vannak. A növényzet alja mulccsal takart.

Autókkal az automata kapun lehet behajtani a burkolt udvarra, ahol 2 gépkocsi számára van parkolóhely. A kerti szerszámokat, fűnyírót az épület mögötti szerszámtároló házikóban lehet tárolni. Az ingatlantól a szabad strand vize gyalogosan megközelítve kb. 400 méter távolságra van. 

Ez az új, modern ház, megbízható használatot nyújt.

A főbejárati ajtón belépve az előtérbe érkezünk, jobbra található az illemhely (WC,- kézmosó,- zuhanyozó). Az előtérben balra haladva érkezünk az egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali szobába, melyből közvetlen kijárat van a fedett teraszra. A nappaliból nyílik a kamra és a lépcsőház.

Az emeletre felérkezve a közlekedőből nyílnak a helyiségek: a három hálószoba és a fürdőszoba (dupla mosdó,- sarokkád,- WC). Két hálószobából közvetlen kijárat van a fedett erkélyre.

A ház funkcionális elrendezése egyszerű. A társasági élet élését szolgálja a konyha,- étkező,- nappali szoba a terasz kapcsolattal, ha viszont valaki nyugalomra vágyik, vagy aludni szeretne elvonulni, akkor az emeletre kell felmennie.

A képek, a nappali szobát ábrázolják a terasz kapcsolattal. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően, a helyiségek világosak, a kelő naptól a nyugvó napig besüt a nap.

A képeken, az étkező, és az egyedi tervezésű konyhabútor látszik a beépített Bosch és Zanussi konyhai gépekkel: indukciós főzőlap, villanysütő, szagelszívó, mikrohullámú sütő, mosogatógép és hűtőszekrény. A konyhapult velencei gránitból készült, mely hő- és karcálló.

Minőségi gránitmosogató került beépítésre, előnyei: ellenáll a magas hőnek, ütés-, karcolás- és az esetleges elszíneződés hatásainak. Az étkezőből is ki lehet menni a kb. 25,01 m2 nagyságú fedett teraszra, ahol lehet grillezni, sütögetni.

A kép, a földszinti WC,- mosdó,- zuhanyozót ábrázolja. A lakóházba minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz.

A kép, a ház mérethelyes alaprajzi beosztását ábrázolja.

Földszint kb. 50,29 m2, az emelet kb. 43,13 m2. A két szint összesen kb. 93,42 m2 alapterületű. A lakóház 2022 évben, korszerű építőanyagok felhasználásával épült meg. A külső határoló főfalakon a hővédelem érdekében pótlólagos hőszigetelés került elhelyezésre.

A külső homlokzati nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva, a belső részen árnyékolóként szalagfüggönyök kerültek felszerelésre. A földszinten és az emeleten is van egy-egy klíma. A riasztórendszer és a kamerarendszer csővezetéke ki van építve.

A lépcsőházi üvegkorlát exkluzív megjelenést biztosít, biztonsági edzett, átlátszó üvegből készült. A burkolatok anyaga és színe egyszerű, nem hivalkodó, de kiváló minőségű anyagok. Szobákban laminált parketta, a többi helyiségben mázas kerámia lap burkolat van.

A képen, a kb. 9,95 m2-es emeleti, erkélykapcsolatos hálószoba látható. 

A fürdőszoba szaniterei: dupla mosdó, Geberit WC és Ravak sarokkád, melyben a kádparavánnak köszönhetően zuhanyozni is lehet. A fürdőszobában és a földszinti illemhelyen is van ablak, így a bevilágítás és a szellőztetés természetes úton van megoldva.

Ebben a helyiségben került elhelyezésre a fűtést és melegvíz ellátást biztosít Viessmann kombi gázkazán. Mindenhol padlófűtés van, a fürdőszobában kiegészítésként törülköző szárító radiátor található. A képek, az emeleti fürdőszobában készültek. 

A képek, az emeleti hálókban készültek. Az egyik háló kb. 11,31 m2-es, a másik háló kb. 11,57 m2-es, erkélykapcsolatos. A szobákban gardróbszekrények kerültek beépítésre. A strand közeli, új építésű lakóház irányára 159 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.