Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadifürdő

Kód: eladó-körte-ültetvény-Siófok-Te-279

Fiatal, termő körteültetvény Siófokon eladó

Gazdasági épület építési lehetőség

Siófok külterületi részén zártkerti ingatlan, 1679 m2 bekerített, fiatal, termő gyümölcsös (84 db körtefa), gazdasági épület építési lehetőséggel eladó. A gyümölcsöst aszfaltos útról lehet megközelíteni.

A terület átlagos szélessége 15,57 méter, átlagos hosszúsága 107,56 méter. Villany be van vezetve (220 Volt háztartási áram 1 x 16 Amper áramerősséggel) és van egy bővizű ásott kút. Balaton kb. 2000 méter távolságra van.

Kevesen tudják, hogy ez a kiváló termőképességű föld, a Balatontól Sárbogárdig nyúló Mezőföld tájegység szerves része, és ezek a területek kiváló gyümölcs, kukorica, búza termőhelyek.

A gyümölcsös Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Mk-á, kertgazdasági terület,  mely szerint 3 % mértékig gazdasági épülettel lehet beépíteni max. 100 m2 alapterülettel, 4 méter építménymagassággal. Az építkezés konkrét feltételeiről a területi főépítész jogosult nyilatkozni.

Az ingatlan kifüggesztéses, a Földtörvényben rögzített feltételeknek megfelelő személy vásárolhatja meg. Az adásvétel során a környező szomszédoknak, helyben gazdálkodó gazdáknak, bérlőknek, illetve a törvényben meghatározott személyeknek elővásárlási joguk van.

A fiatal, termő körteültetvény vételára 26 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.