Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadifürdő

Kód: eladó-lakás-Siófok-La-361

Változatos balatoni élményeket élvezhet Siófokon

Szabadidő kulturált eltöltése, pihenés, feltöltődés, kikapcsolódás, változatos balatoni élmények, érték-megőrzés,

A balatoni nyaraló, a ház, a lakás ma már státuszszimbólum. Kell egy ilyen saját lakás, ahol csak a saját bútorai, dolgai, holmija veszi körül, bekerített udvarban parkolhat autójával, és egy második otthont ad a Balatonnál. A szabadidő kulturált eltöltését, pihenést, feltöltődést, kikapcsolódást, változatos balatoni élményeket, érték-megőrzést remélhet a Vevő a vásárlástól, mégpedig gondok, problémák nélkül.

Balaton déli partján, Siófokon, a szabadon megközelíthető aranyparti szabad strandtól kb. 189 méterre lévő társasházban eladó egy első emeleti kb. 56,58 m2 alapterületű téglalakás, 1 db kizárólagos használatú felszíni gépkocsi parkolóval. A lakáshoz tartozik a társasházi közös tulajdonból kb. 149 m2 térmértékű, közösen használt eszmei telekhányad.

A társasház 3089 m2 bekerített, saját telken helyezkedik el. A telekre automatizált kapun lehet autóval behajtani, gyalogosok a kóddal működő kiskaput használják. A társasház kertje részben burkolt, részben füves, parkosított. A lakók közösen használhatják a kertben lévő medencét.

A társasházban élők jogait és kötelességeit az Alapító Okirat szabályozza, a kulturált együttélés szabályait a Házirend szabályozza. A társasház ügyeit a közös képviselő, a további ház körüli munkálatokat a kertész végzi, ezáltal Önnek megérkezéskor nem a fűnyírással kell bajlódni, hanem pihenhet.

A társasház azt a funkciót tölti be, amiért megépítették, gondtalanságot, kényelmet biztosít az itt lakók számára. A lakás nem volt használva, gyakorlatilag minden újszerű állapotban van.

A lakás főbejárati ajtaján belépve az egy térben lévő konyha-, étkező,- nappali szobába érkezünk, melyből közvetlen kijárat van a fedett erkélyre. A nappaliból nyílik balra egy szoba, jobbra egy közlekedő, ahonnan további szoba, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó) és külön illemhely (WC-kézmosó).

A nappali, a nagy megnyitású üvegfelületeinek köszönhetően világos és napfényes. Ide került felszerelésre egy hűtő-fűtő klíma készülék.

A kép, szintén a nappaliban készült. 

A konyhabútorba be van építve az elektromos főzőlap, a sütő, a páraelszívó és a mosogatógép.

A képen, a lakás alaprajzi beosztása látható. 

Helyiséglista

  • Nappali-konyha-étkező      26,20 m2
  • Szoba                                  11,03 m2
  • Szoba                                  11,60 m2
  • Közlekedő                            1,66 m2
  • WC-kézmosó                        1,43 m2
  • Fürdőszoba                           4,66 m2

     ÖSSZESEN:                          56,58 m2

  • Fedett erkély                        7,08 m2     

A lakás kb. 56,58 m2 alapterületű + 7,08 m2-es fedett erkély.

A háromszintes, 10 lakásos társasház 2020 évben épült, korszerű építőanyagok felhasználásával. A külső határoló főfalakon a hővédelem érdekében hőszigetelés került elhelyezésre. A külső homlokzati nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve.

A képek, a szobákban készültek. A szobák padlóburkolata laminált parketta, a többi helyiség első osztályú kerámia lap burkolatos.

A képeken, az ablakokkal ellátott fürdőszoba és az illemhely látható.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Kaputelefon van. A közüzemi fogyasztásokat egyedi mérőórák mérik, a lakás radiátoros központi fűtésű. A fűtést és a melegvizet a fürdőszobában elhelyezett kombi gázkazán állítja elő, de itt kapott helyet az automata mosógép is. A fűtést, szükség esetén a mobiltelefonról lehet indítani.

A környezetváltozásra, kikapcsolódásra alkalmas alig használt, strand közeli új lakás vételára 82,9 millió Forint. A vételt követően a lakás azonnal birtokba vehető, az új tulajdonosnak csak be kell költöznie és már élvezheti is.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.