Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-telek-Siófok-254

Siófokon, bekerített építési telek eladó

Építkezhet, vagy pár év múlva jobb áron eladhatja.

A Balaton déli partján, Siófokon, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, három oldalról bekerített telek eladó. A telektől egyenes út vezet az aranyparti szabad strandra. A kb. 1300 méterre található strand gyalog is megközelíthető.

A telek, kb. 22 méter széles, és 36 méter mélységű. Aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, környezete beépített, új házak között, állandó lakosokkal.

A telken, elkészült az utcai betonlábazatos kerítés, a nagy- és kiskapuval, 22 méter hosszúságban. Mivel építési engedélyköteles, erre az új tulajdonosnak már nincs gondja, meg van építve. Elkészült továbbá az egyik oldalsó és hátsó kerítés. Az 58 méter hosszú, kb. 2 méter magas betonkerítés sávalapon nyugszik. A kerítés, az utcán sétálóknak nem enged belátást, az itt tartózkodók életébe.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany földkábelen (3 x 25 Amper áramerősséggel) és a vezetékes földgáz. Szennyvízcsatorna beköthető.

A telket törvényesen is be lehet építeni lakóházzal 30 % mértékig, 5 méter építménymagassággal, de nincs beépítési kötelezettség. Amennyiben építeni óhajt, a telek jó lehetőség arra, hogy olyan új házat építsen, melyet elképzelt, de ha talál megfelelőt a Nemzeti Mintaterv Katalógusból, annak sincs akadálya:  https://www.oeny.hu/oeny/nmtk/mintatervek

A telket, jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik új lakóház építését tervezik Siófokon. Ha nem épít rá, akkor befektetésnek is kiváló vétel, pár év múlva jobb áron eladjuk. Addig is hasznosíthatja, lakókocsi, sátor elhelyezése, Siófok város helyi építési szabályzata 48. § (1) bekezdése alapján megengedett, akár 2 lakókocsi részére. A lakókocsik a telek hátsó felében helyezhetők el, és ráköthetők a telken lévő közművekre.

A telket beparkosíthatja. Egy szép és átgondolt, de már beérett növényzet mindig érték, akár a jelenlegi, akár a következő tulajdonosnak. A balatoni építési telek irányára: 49,9 millió Forint. 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az ingatlanoksiofokon.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.